top of page

Seri de gătit cu FROG

Serile cu FROG sunt unice. Sunt mici călătorii în spațiu, în timp și prin bucătăriile lumii, în locuri uitate sau încă nedescoperite.

Te invităm să descoperi alături de noi fericirea care trece prin stomac și bucuria de a sta la masă împreună.

Care este rețeta unei seri?

Pregătim un loc de poveste

...și alegem o temă

Invităm pe toată lumea la masă

Gătim împreună, apoi mâncăm și stăm la povești

La final, contribui la pușculița FROG

Gătim pentru copiii bolnavi de cancer

de la Marie Curie

FAQ

Unde au loc serile de gătit?

Transformăm spații din tot Bucureștiul pentru a crea experiențe unice.

Cel mai bine ne simțim în Atelier, însă poate ne găsești în case interbelice, grădini ascunse sau alte locuri pitite. Anunțăm loculul mereu pe facebook.

Ce fel de teme au serile?

Orice ne trece prin cap! Experimentăm de la bucătăriile lumii (grecească, italiană, cubaneză etc.) până la cele mai potrivite feluri pentru o degustare de vin, cum să pregătești party food, testăm anumite ingrediente sau ne propunem să mâncăm și să bem tot în porții servite shot după shot.

Cine poate participa?

Dacă iubești mâncarea și vrei să experimentezi sau dacă vrei numai să cunoști oameni noi și să ai parte de o seară altfel, atunci ești invitatul nostru!

Nu contează dacă ești singur, cu prietenii sau în cuplu. Ba chiar te așteptăm cu colegii de la birou pentru un teambuilding inedit!

Și dacă nu știu să gătesc?

Serile de gătit cu FROG nu sunt demonstrații culinare și nu trebuie să iei notițe, decât dacă vrei! Noi te îndrumăm pas cu pas și îți garantăm că nu ai mai gătit niciodată atât de relaxant(ă). Dacă nu îndrăznești de prima dată, nu-i nimic. Te invităm să îți faci prieteni și să ne povestești despre tine.

Cum contribui?

Donează pentru copiii 

de la Marie Curie

Cel mai tare ne bucură dacă dai vestea mai departe! Orice nou venit înseamnă o comunitate mai mare și mai frumnoasă.

După cum știi însă, lămâile s-au scumpit, la fel și zahărul, făina, curentul și a crescut si Euro :) Așadar, cei 60 lei oferiți la finalul serii ne ajută să acoperim ingredientele și să mai luăm o oală-două.

Aproape lunar organizăm seri de gătit și strângere de fonduri pentru copiii de la secția de oncologie a spitalului Marie Curie. Contribuțiile strânse sunt donate pentru a le asigura copiilor lucruri de care ei au mare nevoie. 

© Toate drepturile de autor pentru fotografii aparțin FROG.

 

Colaborăm cu fotografi profesioniști pe care dorim să îi susținem. Aflați mai multe detalii despre munca acestora din descrierile albumelor foto de pe pagina noastră de facebook.

+40723 346 140

bottom of page