top of page

FROG Vasile Lascăr

bistro gourmet cu flori, cocktailuri și cafea

str Vasile Lascăr 24B

 

11:00 – 19:00 MON-SUN

Cel mai mult ne place minimalismul.

Doar că nu ne iese.

Așa că am îngrămădit aici măcar esențialul din tot ce ne place. Pentru că am visat vreo cinci ani la acest loc, esențialul a devenit mare, un spațiu plin de arome, condimente, flori, plante, luminițe, cafea, vanilie, ceramică, vinuri, obiecte vechi, obiecte noi, parfumuri și lumânări. 

Ne-am spus că nu vom schimba mare lucru la design, că vom deschide oricum ar arăta, pentru că mâncarea va conta cel mai mult. Între timp, nici un milimetru nu a rămas neatins și fiecare colț este exact așa cum ne-am dorit. 

Totul a fost susținut de echipa din bucătărie care au făcut catering după catering... după catering, ca să clădim acest vis.

FLORI, CADOURI & MORE

Am adus și câteva produse care ne-au inspirat de-a lungul timpului. Fă ce vrei cu ele, oferă-le cadou sau bucură-te tu de ele.

Vasile Lascăr găzduiește și FROG FLOWERS, deci poți să pleci acasă cu florile zilei, combinații eclectice și memorabile. 

ATELIER FROG, COTROCENI

Pentru catering, nunți sau alte evenimente de vis, vizitează paginile FROG Atelier.

REGULILE CASEI

fără rezervări și fără închirieri pentru evenimente

comanda și plata la bar

îți aducem noi comanda la masă, apreciem dacă ne aduci vasele înainte să pleci

free water

vino cu propria cană pentru cafea și primești discount

despre meniu și despre ce îți propunem

Gătim cam tot ceea ce am selectat ca fiind mai bun, în ultimii de ani de evenimente.  

Mâncarea nu este ​nici ultra sănătoasă, nici ultra vegană, nici raw. Scopul este sa fie un răsfăț, să fie buuuuuuuună, cu ingrediente excelente, gătite impecabil. 

Meniul prezentat mai jos este unul GENERIC, cu gramaje, prețuri și toate legalitățile necesare. Însă pentru fiecare categorie de produs, variem rețetele aproape zilnic, așa că ceea ce vei găsi în vitrina din Vasile Lascăr va fi mereu nou. Aici sunt niște Pachete pe care le putem pregăti în avans și le poți ridica de la Bistro.

Vei găsi mereu sosuri picante, ulei de măsline infuzat cu ierburi și condimente și neapărat, vei găsi dressing-uri felurite, pentru că salata fără dressing e pustie :)

Am adus sticle fine de lichioruri, digestive și aperitive, pe care te invităm să le încerci așa cum sunt, fără amestec de sucuri și alți intruși. Caută-le la secțiunea Jardin du FROG

Cocktailurile sunt inventate de noi și testate temeinic într-un sezon întreg de nunți. Alcoolul de bază din fiecare cocktail, este infuzat cu ierburi, ceaiuri sau condimente. 

Cafeaua este echilibrată, nici prea arsă, nici prea acră, mereu la fel, fără pretenții. Este bio și single origin, preparată corect și cu pasiune.

E voie cu zahăr și siropuri în cafea, dacă asta îți dorești, așa că am creat deja 3 cafele ”greșite”, cu lichior, bucâți de brownies, petale de trandafiri, caramel și alte nebunii. 

Ascultăm albume sau BBC Radio.

Ne place cam orice vine din Est (a se citi Japonia și Asia în general) sau din Vest. 

Visăm la un București senin. 

 
Meniu FROG Pag 1.jpg
Meniu FROG Pag 3.jpg
Meniu FROG Pag 2.jpg
Meniu FROG Pag 4.jpg
autori

Fără Ioana și Dan Cioclu, arhitecți visători care ne-au ghidat fiecare pas, nu am fi fost aici. Totul sub umbrela vizionară dată de Arhitectul Șerban Sturdza. 

Albastrul se cheama Franklin Lakes, de la Benjamin Moore.

Tabla aia de la baie și de la constelație este Corten și e specială pentru că ruginește frumos. 

 

Robineții de la baie și caloriferul sunt gândiți de noi și făcuți din cele mai simple elemente.

La fel și luminile și instalația de udat toatel plantele. 

Blatul din ciment e făcut de Atelier Vast. Apoi au construit mesele de la parter din uși furniruite de la șifonierul bunicului. 

Scaunele sunt vechi, de prin ’70, cu tapițerie nouă.   

Scaunele minunate cu trei picioare sunt proiectate de Arh. Șerban Sturdza și le avem cadou, temporar, până le cumperi tu.

Ceramica este făcută special pentru noi de Poemi Ceramics.

Hârtia de la meniuri este naturală, are petale și fire de iarbă, și vine de la Moara de hârtie, din Comana.

hello@f-r-o-g.com

+4 0723 346 140

str Vasile Lascăr 24B

bottom of page