top of page

POVESTEA, PE SCURT

0723 346 140

sau hello@f-r-o-g.com

FROG este povestea fetelor (și a băieților, da!) care, într-o zi, nu și-au mai găsit locul și au decis că viața trebuie să fie o aventură. Și dacă tot e aventură, atunci măcar să fie una culinară.

 

Am pornit la drum în formula magică de 2, Cătălina și Roxana, convinse fiind că mâncarea preparată cu atenție și iubire poate aduce o adevarată bucurie celor din jur. Ne-am petrecut mai bine de jumătate de an testând și perfecționând rețete, însă ne-am dat seama că de fapt vrem să facem mai mult decât mâncare, vrem să schimbam lumea, într-un fel.

 

Ne place să experimentăm și să împărtășim surprizele noastre culinare. Avem rețete de pretutindeni, testate și adaptate, ingrediente magnifice, curajoase și naturale, idei din belșug - culinare și nu numai.

Totul se face de la zero, pe baza comenzilor primite. Pentru că nimic nu este gata făcut, te rugăm să ne comanzi din timp, cu 24 ore înainte și dacă încă suntem disponibili, vom găti cu entuziasm și pentru tine.

Echipa este împărțită în două:

Atelierul din Cotroceni, Str Costache Negri 18, unde totul se prepară, atât pentru evenimente cât și pentru Bistro, și

Bistro botanic din Rosetti, Str Vasile Lascăr 24, unde servim totul în ritm de jazz, alături de cocktailuri fabuloase și cafea perfect echilibrată.

Vrem să aducem zâmbete pe chipurile prietenilor noștri și tuturor celor care ne gustă produsele. Vrem să trăim într-un oraș modern, deschis la nou, vesel și optimist. Și acesta este modul nostru de a face lumea de mâine mai frumoasă și mai gustoasă. 

CONTACT

Catering, Weddings, Flowers

+40723 346 140

Bistro @Vasile Lascăr

+40723 346 140

hello@f-r-o-g.com

Spune-ne ceva drăguț

Nume *

Email *

Telefon

Subiect

Mesaj

Thanks! Message sent.

LEGALE

LIVRĂRILE se realizează în baza condițiilor stabilite împreună, după personalizarea meniurilor și evaluarea disponibilității noastre.

Livrarea se poate face cu proprii noștri curieri, în București, sau vă puteți ridica singuri comanda de la Bistro, str. Vasile Lascăr 24. Dacă evenimentul tău este unul amplu (o nuntă, un botez, o petrecere la birpu, un cocktail party) atunci venim noi, livrăm, aranjăm bufetul și ne ocupăm ca totul să arate bine când sosesc invitații.

MODALITĂȚILE DE PLATĂ sunt multiple: plata cu cardul prin Link de plată (prin Netopia Payments) trimis pe email sau sms, transfer bancar, numerar la livrare sau plata cu cardul prin POS-ul de la Bistro.

ANULAREA COMENZILOR se poate face cu minim 3 zile inaintea evenimentelor sau conform contractelor semnate pentru fiecare eveniment, unde este cazul

TERMENI ȘI CONDIȚII sunt prevazuți în contractele semnate pentru fiecare eveniment, acolo unde este cazul

Privacy Policy

SC BROSCUTA FANDOSITA SRL

J23/2053/2012

CUI: RO30453186

Str. Paradisul Verde 8, Ostratu, Jud. Ilfov

IBAN: RO76RNCB0484129229740001

BANCA COMERCIALA ROMANA

netopia.jpg

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

PROIECTE COOL
ONG-URI
PRIETENI

LOCURI FAINE
care ne-au găzduit
 

EVENIMENTE
unde am gătit sau pe care le-am organizat

bottom of page